Bizim Pandispanya Miksi (1*10kg)

Ürün Kodu:1005895

%12
930,30 TL 819,00 TL+ KDV
Stok bilgisi için Üye Ol / Giriş Yap

Pandispanya Miksi (1*10 kg) Bizim

  • Miktarı: 1* 10 Kg
  • Raf Ömrü: 6 Ay
  • Kullanım Alanları: Mutfak -Kuru Gıda
  • Tatlı Çeşidi: Pandispanya Miksi

 

Pasta yapımında kullanılan pandispanya miksi Bizim özellikleri, bakıldığında ürününün kek yapısı süngerimsi olup gözenek yapısı ise homojendir. Kabarması oldukça iyi olmakla birlikte asla çökme yapmaz. Raf ömrü yeterince uzundur. Pandispanya soğutucuda bir hafta bekletilse dahi, kesilmesi anına herhangi bir çökme yapmaz, ufalanma veya kopma da meydana gelmez. Yumuşak dokusu ile damaklarda vazgeçilmez bir tat bırakan pandispanya, tüketildiğinde kolay bir şekilde bağımlılık yapar. 

Pandispanya Miksi (1*10 kg) Bizim Nerelerde Kullanılır?

İtalyanca pane di Spagna, yani "İspanyol Ekmeği" deyiminden alıntı olan pandispanya, İtalyanca'da ekmek anlamına gelen pane sözcüğünden türetilmiştir. Yuvarlak, baton, rulo, mini veya özel günlere özgü olarak farklı tasarımlı olacak şekilde birçok pasta yapımında temel ürün olarak kullanılan pandispanya miksi Bizim fiyatları, tüm kullanıcıları açısından oldukça makul ve ekonomik bir düzeyde belirlenir. Böylelikle her kullanıcının bu üründen istediği zaman kolay bir şekilde faydalanması mümkün hale gelir. Buğday unu, şeker ve yumurta bazlı bir kek çeşidi olan pandispanya, yapıldığı bölgeye ve kullanım alanına göre farklılık gösterir. Fırından çıkarıldıktan sonra oda sıcaklığında 4 saat kadar bekletilen pandispanya, strece sarılıp buzdolabına konulduğu takdirde 1 hafta, derin dondurucuda muhafaza edilmesi halinde ise 6 ay gibi bir süre zarfına kadar saklanır.

Pandispanya Miksi (1*10 kg) Bizim Neden Tercih Edilir?

Sünger kek olarak da bilinen pandispanya miksi Bizim, mutfakların popüler ve vazgeçilmez tarifleri arasında yer alır. Pandispanya, alışılagelen kek ya da tatlılar gibi uzun süre ya da yüksek ısıda pişirilme ihtiyacı hissettirmeyen dünya tatlıları arasında bulunur. Daha önceden ısıtılmamış bir fırında ve diğer kek türlerinden 10 - 20 derece daha düşük seviyede dahi pişirilebilen pandispanyanın pişirilme derecesi 170 – 180 derece aralığında yer alır. Pandispanyanın pişirilirken dikkat edilmesi gereken husus, pandispanya pişirilirken 20 – 25 dakika boyunca kapağının hiç açılmamasına dikkat edilmesi durumudur. Pandispanyanın fırın ya da buhar gibi farklı pişirme yöntemleri olsa bile, dokusu her zaman süngere benzer. İçindeki hava boşlukları sayesinde içi ise kabarık ve oldukça hafiftir. Yumuşak dokusu ve hafif yapısı ile normal keklerden ayrılan pandispanya, neden bu denli tercih edilebilir olduğunu ortaya koyduğu fark ile gözler önüne serer.