Bizim Hardal (1*5kg)

Ürün Kodu:1025943

%12
735,00 TL 646,00 TL+ KDV
Stok bilgisi için Üye Ol / Giriş Yap

Hardal (1*5 KG) Bizim

  • Miktarı: 5 KG
  • Kalorisi: 45,70 kalori
  • İçindekiler: Su, hardal tohumu, şeker, tuz, sirke, zerdeçal, sitrik asit, koruyucu, kıvam artırıcı, aroma verici
  • Raf Ömrü: 1-2 yıl

 

Hardal, özellikle Hint sofralarının vazgeçilmezi olan ürünler arasında yer alır. Özellikle birçok rahatsızlığın giderilmesinin yanı sıra sos olarak kullanılan ve beğenilen bir tada sahiptir. Hardal kullanılarak etlerin ve tavukların marine edilmesi mümkündür. Birçok açıdan faydası olan Hardal Bizim özellikleri kullanım için uygundur.

Hardal (1*5 KG) Bizim Nasıl Kullanılır?

Hardal, et yemeklerinde, sebze yemeklerinde, patateslerde, lahana, fasulye gibi yiyeceklerle beraber tüketilir. Vejetaryen kişiler için de uygun olan bu lezzet, Hint mutfağının vazgeçilmezi olarak kullanılır. Bu sosu kullanılacak yemeğe göre de dikkat edilmesi gereken noktalar bulunur. Keskin kokusu olan bu ürün, meze olarak da kullanıma uygundur. Et yemeklerinde kullanıldığında eşsiz bir tat elde edilmeye yardımcı olur. Kırmızı et ve tavuğu marine ederken birçok baharatla birlikte kullanıldığında lezzeti artırılır. Hızlı veya uzun süre pişen yemeklerde de kullanıma uygundur. Deniz mahsullerinde kullanıldığında lezzetin artırılmasına katkı sağlar. Ayrıca hardal Bizim fiyatları da oldukça ekonomiktir. Yemeklerin baharatlandırılması, lezzetli hale getirilmesi konusunda uygun bir sostur. Özellikle etlerin yanında sıklıkla tüketilen bir sostur. Soslu hamburgerler, tavuklar, köfteler seven kişiler için uygundur. Ayrıca tüm yemeklerde kullanılan bir üründür. Hint mutfağından kültürümüze gelmiş olan bu ürün, Bizim markası ile satışa sunulur. Lezzetli yemekler için bu ürünün kullanılması mümkündür.

Hardal (1*5 KG) Bizim Faydaları

Günlük olarak birçok yemeğin yanında bulunan hardal, dikkatli kullanımla birçok fayda sağlar. Hardal, gerek cilt için gerek yemekler için lezzetli ve sağlıklı bir üründür. Dikkatli ve talimatlarına uygun bir şekilde kullanıldıktan sonra herhangi bir sorun olmaksızın tüketilebilir.